80’ler Modasının Vazgeçilmez Trendleri

80ler modası

Modanın en renkli ve göz alıcı yıllarından biridir 80’ler…Bu dönemde punk ve rock müziğin etkisiyle boy gösteren bu moda akımı, gençler arasında büyük bir hayranlık uyandırıyor. 80’lerde neon renkler, enerji saçan kıyafet ve aksesuarlar oldukça popüler. Abartı kelimesinin yılı olarak 80’ler her açıdan göze hitap etmeyi başarıyor. Rengarenk kıyafetler, üzerlerine takılan rengarenk takılar oldukça göz kamaştırıyor. Bugünün en abartılı hali, o dönemin en sade hali desek çokta abartmış olmayız. 80’li gençler bitmek bilmeyen enerjisi ve bitmek bilmeyen partileri ile meşhur. Bu partilere gidilirken rengarenk tarzlarını konuşturuyorlar. Yaşam tarzlarını, kıyafetleri ve takıları ile ön plana çıkaran bu gençlik, son dönemlerde yeniden konuşuluyor. 

80ler modasının vazgeçilmez trendleri arasında göze çarpan rengarenk küpeler, kıyafetler ve aksesuarlardır. 80’lerde her şeyin en abartılısı makul olduğu gibi takılarında en abartılısı makbul olduğu görülüyor. Büyük halka küpeler, rengarenk püsküllü küpeler en çok sevilenler arasında yerini alıyor. Özellikle halka küpeler, bu dönemin favorileri arasında yer alıp rengarenk bir modaya göz kırpıyor. Kabarık saçlar, abartılı makyajlar ve daha birçok abartının mimarı 80’ler, kullanılan takılar ve aksesuarlar ile göz alıcılığın en parlak yılı olarak biliniyor.

Parlaklık ve Büyük Küpeler: 1980'lerin Takı Modasında Parıltı ve Gösteriş

Abartının yılı 1980’ler, gösterişli takıların, parlak taşların ve büyük küpelerin de yılı olduğunu söyleyebiliriz. İhtişamlı yılın en göze çarpan renkli kristalli, gold renkli, sallantılı parlak küpelerdir. Kadınların en çok tercih ettiği takılar arasında olan küpeler, o dönemde de oldukça trend olduğu biliniyor.

80’lerden günümüze gelmeyi başaran ve her kıyafetin tamamlayıcısı ve bütünlüğün nadide parçası küpeler… Özellikle parlak büyük küpeler, enerjik atmosferi yakalamak için vazgeçilmez bir seçenek oluyor. 1980’lerin takı modasında parıltı ve gösteriş hayatın her yerinde ve her anında yerini alıyor. Kabarık saçlara takılan rengarenk bandanalarla kombinlenen büyük küpeler, göz alıcı bir şıklık sunuyor. Özellikle 80’lerin simgelerinden biri olan disko topu, bu dönemi temsil ediyor. Enerji dolu insanların hayatları, rengarenk tarzlarıyla adeta bir disko topu gibi ışıl ışıl ve renkli. Siz de 80’lerin benzersiz tarzını seviyorsanız rengarenk küpeleri tercih edebilirsiniz. 

80'lerin Ruhunu Deri Bileklik Modelleri ile Yansıtın

80’lerin stili oldukça farklı olduğu biliniyor. Özellikle deri bileklik modelleri marjinalliğin en gözdesi olarak biliniyor. Farklı tasarımlarımları ile oldukça dikkat çeken 80’ler deri bileklikleri günümüzde de oldukça sevilen takılar arasında yer alıyor. Eğer tarzınıza ayrı bir hava katmak istiyorsanız deri bileklik modellerini tercih edebilirsiniz. Gotik tarzınıza 80’lerin çivili deri bileklikleri ayrı bir hava katabilir ve tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Sadece çivili bilekliklerle sınırlı olmayan bu vintage deri bilekliklerin birçok çeşidi bulunuyor. Zincirli modeller ya da farklı sembollerin tasarlanmış marjinal deri bilekliklerle tarzınızı ön plana çıkabilirsiniz.

Sadeliği sevenlerden iseniz 80’ler sizleri de unutmuyor! Klasik deri bileklik modelleri ile sadeliği sizlere sunuyor. İster renkli isterseniz siyah renklerde deri bilek modellerini tercih edebilirsiniz. 80’lerin ruhunu deri bileklik modelleri ile yansıtın! Deri bileklerinize küçük dokunuşlar ile farklı motifler işleyebilirsiniz. Bu motiflerle sizlere özgü olan tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Ya da farklı çivi veya baskı modelleri ile deri bilekliklerinizi değişik tasarımlara dönüştürebilirsiniz.

Zincir Kolyeler ile Klasikten Modern 80'ler Modasına Giriş Yapın

Eğer sizler de 80’li yılların göz kamaştırıcı modasını yakından takip edenlerden iseniz, zincir kolyeler ile klasikten modern 80’ler modasına giriş yapabilirsiniz. Zincir kolye modelleri vazgeçilmez takılar arasında yerini alıyor. Zarif tasarımlar ile istediğiniz kıyafete uyum sağlarken şıklığınıza şıklık katıyor. Özellikle boğazlı kazaklarla muhteşem uyum sağlıyor. Elbette sadece bununla sınırlı kalmayıp straplez bluzlar ve degaje elbiselerle oldukça şık bir görüntüye sahip olmanızı sağlıyor. Özellikle düz bir elbisenin üzerine, gold veya gümüş renk uzun kolye şık bir görüntü ortaya çıkarıyor. Farklı uzunluklarla zevkinize göre birçok opsiyon sunuyor.

Zincir kolyelerin çeşitleri oldukça fazla olduğu biliniyor. Birçok zincirin birleşimiyle oluşan ve birden çok zincir kolye varmış gibi görünen kolyeler de mevcut. Yapacağınız kombine göre zincir kolyenizi seçebilirsiniz. Bu tarz zincir kolyeler sayesinde kombininizin tamamlayıcı parçası bulmuş olabilirsiniz. Zincir kolye modellerinin ucuna farklı sembolik uçlar takıp dikkat çekici bir görüntüye ulaşabilirsiniz. Güzel ve anlamlı kolye uçları bir tılsım havasıyla sizlere eşlik edebilir. Şansınızın bol olduğu, görüntünüzle tüm gözleri üzerinize topladığınız bir şıklığa ulaşabilirsiniz.

Renkli Taşlı Takı Modelleri ile 80'lerin Canlılığını ve Şıklığını Yakalayın

80’li yılların modasına ilgi duyuyorsanız ve bu modayı günümüze uyarlamak istiyorsanız renkli taşlı takı modelleri ile 80’lerin canlılığı ve şıklığını yakalayabilirsiniz Bu modeller ile 80’lere özleminizi girebilir ve harika bir görüntüye ulaşabilirsiniz. Neon renklerin göz alıcılığı, parlak kristallerin muhteşem ışıltısı ruhunuzu yansıtabilir. Cesur ve özgün bir tarz sergilemek istiyorsanız 80’lerin canlılığı ve şıklığını yakalayabilirsiniz.

Rengarenk taşlı takılar enerjik ve canlı hissetmek için harika bir alternatif oluyor. Bu takıların en güzel yanı her kıyafete kolayca uyum sağlaması olabiliyor. Renkli taşlı büyük bileklikler, bilezikler, kolyeler, büyük küpeler ve yüzükler birbirinden güzel bir görüntü sunuyor. Tek bir renk üzerine yaptığınız bir kombini renkli taşlı bir takı ile patlatabilirsiniz.

Saçlarınızı tepeden topladığınız bir günde renkli taşlı büyük bir küpe ile şık bir görüntüye ulaşmanızı sağlıyor. Giyeceğiniz askılı bir elbisenin üzerine renkli taşlı kolyeler ve bileğinizde rengarenk bilekliklere tüm dikkatler üzerinize çekebilirsiniz. Renkli taşlı yüzükleri unutmak mümkün mü? Her parmağınıza renkli taşlı minimal yüzükler süsleyebilirsiniz. Eğer büyük yüzükler tercih etmek istiyorsanız renkli taşlı bir yüzükle parmaklarınızı taçlandırabilirsiniz. Dolabınızdaki tüm kıyafetlere uygun birbirinden güzel ve ışıltılı renkli taşlı takı modelleri sizlere özgüven ve cesurluğu sunuyor.

Zincir Bileklik Modelleriyle 80'ler Minimalizmini ve Şıklığını Yaşayın

80’lerin moda furyasının getirdiği birçok zamansız parça, bugüne değin hala popülerliğini koruyor. Bu dönemin çarpıcı tarzını sevenlerden iseniz, zincir bileklik modelleri tam sizlere göre!

Modanın belirgin takı trendlerinin en ön sıralarında, zincir bileklikler yerini alıyor. Genelde gold tonlarına aşina olunan zincir bileklik modelleriyle 80’ler minimalizmini ve şıklığını yaşayın! Bu bileklik modelleri, birbirinden farklı tasarımlar üretiyor. Farklı renkler ve materyaller ile göz kamaştırıcı modeller ortaya çıkıyor. Nostaljik bir görüntünün parçası olmak istiyorsanız, 80’ler minimalizmini ve şıklığını yaşayabilirsiniz. Zarif bileklerinizi zincir bileklikler ile donatarak şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Bu bileklikler hem günlük hemde özel günlerde rahatlıkla kullanılabilir. Spor bir kıyafet giydiyseniz metal renk çoklu zincir bilekliği kullanabilirsiniz. Özel bir geceye hazırlanacaksınız, taşlarla bezenmiş zincir bileklik modellerini seçebilirsiniz. Farklı doğal taşların bir araya gelmesiyle oluşturulan şık zincir bileklikler, zarif bileklerinize farklı bir hava katıyor. Sade zincir bileklik modellerine, minimalist sembollerle farklı anlamlar katabilirsiniz. İster şans getirdiğine inandığınız isterseniz pozitif enerji yaydığına inandığınız sembolleri bilekliklerinize takabilirsiniz. Bu sayede kötü enerjilerden uzak, pozitif enerji dolu zamanlar geçirebilirsiniz. Ya da doğal taşların bezendiği zincir bileklik modellerini kullanabilirsiniz. Bazı hastalıklara iyi gelen taşlar, şifa kaynağınız olabilir. Kötü enerjileri uzak tutan ve nazardan koruduğuna inanılan, nazar boncuklu zincir bilekliklerini de kullanabilirsiniz.

Etiketler: 80’ler Modasının Vazgeçilmez Trendleri
Eylül 27, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR